Bemutatkozás

13 évesen vettem kézhez az első zsonglőrjátékomat, amit azóta sem bírtam „letenni”. A szenvedélyhez később az a szándék is társult, hogy olyan játékokat tervezzek és készítsek, amik tartósak, egyediek és szemet gyönyörködtetőek.

Az előállítás során törekszünk a természetes és  újrahasznosított anyagok felhasználására.  A fenntartható fejlődés mellett az etikus üzleti magatartást és az etikus marketinget képviselem: nem akarlak meggyőzni arról, hogy csak akkor élhetsz „teljes életet”, ha megveszed a cuccaimat, de azt garantálom, hogy a zsonglőrködés nagy örömet fog szerezni.

 

 

 

Mit és hogyan hasznostítunk újra?

A virágbotok bojtos részét játék közben magasra dobjuk/rúgjuk, ezért az alacsony fajsúlyú, rugalmas és törhetetlen üvegszálból készül. Ezek a fesztiválokon hátramaradt sátrakból származnak.


Magyarországon nagyjából 40-50 ezer tonna gumiabroncs-hulladék keletkezik évente, aminek 15-20%-kát hasznosítják újra. Igaz, kis mennyiséggel, de mi is besegítünk ebbe, hiszen a nem használt belső gumik alapos tisztítás és szabás után a pálcára kerülnek, hogy súlyukkal kiegyensúlyozzák azt.

újrahasznosított, tisztított gumi felvágás után